Gatenkaas met een smaakje!

⏱ Leestijd: 4 minuten.

Gatenkaas met een smaakje! 1Toon Hermans (moge hij rusten op de manier zoals hij zich dat heeft voorgesteld) riep het al lang geleden (1984 geloof ik, Orwell’s jaar): “Vandaag is de dag“! Toon, de grootste positiviteitsguru van zijn tijd (zonder al het “TJAKKAAA” van zijn self-proclaimedopvolger), had gelijk. Zoals zo vaak.

Vandaag was inderdaad de dag waarnaar ik lang heb uitgekeken; de dag dat ik de volgende (en voorlopig ook laatste) stap zou gaan zetten in een reeks van (mislukte) pogingen mijn lichamelijk verval een halt toe te roepen. Vandaag was de dag van mijn eerste behandeling in het 3e-lijns medicatietraject tegen het sarcoïdosemonster dat in mijn lijf huist. Een dag voorafgegaan door een periode waarin ik zweefde in het grijze gebied tussen angst en hoop, berusting en motivatie, en nog meer vreemde gebieden. Je zou er bijna depressief van worden!

Met het nemen van deze stap neem ik definitief afscheid van de traditionele behandelmethodieken: de door bijwerkingen omgeven 1e-lijns behandelingen met Gatenkaas met een smaakje! 2

Wat vind je van dit verhaal? Leuk om te weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

QR-code

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.