Goede dagen? Ze bestaan echt!

⏱ Leestijd: 2 minuten.

Goede dagen bestaan echt!

Jazeker, ze bestaan echt, goede dagen. En nu kan ik eindelijk uit eigen ervaring meepraten over dit fenomeen…

Gisteren werd ik wakker na een zoals gewoonlijk slechte nacht. Ieder half tot heel uur wakker van de pijn in mijn benen, draaien, verder slapen, wakker etc. De dagelijkse routine meldt zich weer aan: OPSTAAN!

Dus naar de douche, lekker warm, en huh? Afdrogen geeft minder problemen vergeleken met de andere dagen? Minder pijn in mijn benen, en ik kan zomaar verder bukken? Wat krijgen we nou weer!

Gewoon de routine afgemaakt, medicijnen geslikt en verder met aankleden. Alweer hetzelfde gevoel: hoe kan het nu zoveel makkelijker gaan? Voor het eerst in bijna een jaar trek ik mijn sokken nagenoeg zonder zenuwpijn aan, evenals mijn broek en schoenen.

Afijn, zal wel één van de vele “golfbewegingen” binnen mijn lichaam zijn; per slot van rekening is de sarco onberekenbaar, en de 

Wat vind je van dit verhaal? Leuk om te weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

QR-code

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.