Hoofdstuk 3, bladzijde 1.

⏱ Leestijd: 3 minuten.

Hoofdstuk 3, bladzijde 1. 12017. Alweer een nieuw hoofstuk in mijn “neverending story“, alweer een nieuwe periode van onzekerheid, hoop, bezorgdheid, angst en alle andere emoties die je maar kunt bedenken. De kunst van het vooruitkijken heb ik nog steeds niet helemaal onder de knie, dus ik betrap me regelmatig, en juist op dit soort momenten op het toch weer even achterom kijken.

Het vorig hoofdstuk sloot ik af met een volgende stap op mijn weg in de strijd tegen de sarcoïdose, en alle “collateral damage” die daar bij schijnt te horen. Teruglezend in dit “book of despair” verwonder ik me steeds meer hoe ik dit heb kunnen schrijven zonder te vervallen in een put van 01-01-2016:01-01-2017:Verplaatsing in een (geleende) rolstoel.verplaatsing in een eigen rolstoel.60mg 

Wat vind je van dit verhaal? Leuk om te weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

QR-code

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.