Huilen mag best, hoor!

⏱ Leestijd: 6 minuten.

Huilen mag best, hoor! 1Een heftige periode

Het vervolg op de vorige keer, en nog een beetje meer. De vorige keer schreef ik over de training “Omgaan met sarcoïdose”, hoe ik mezelf tegenkwam en met de billen bloot ging. Er kwam nog meer, veel meer!

Na een paar weken de boel te hebben verwerkt kwam de derde en laatste dag van de training in zicht. Maar eerst nog even naar het Sarcoïdose Symposium in Nieuwegein, de dag voor de training. Omdat beide evenementen dicht bij elkaar plaats zouden vinden hebben wij (mijn vrouw en ik) een hotelletje in de regio geboekt om onnodig veel reizen te voorkomen. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Tijd om te vertrekken, dus af naar mijn standaard pleisterplaats in het midden van het land, het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein waar het symposium zou plaatsvinden. Uurtje te vroeg, dus even relaxen, broodjes scoren en een babbeltje met een organiserend regio contactpersoon van de SBN. Mijn vrouw ging even naar de wc, en kwam terug met een mede-cursist van de training die ook naar de bijeenkomst kwam. Even bijkletsen, en daarna vlug naar boven.

Wauw. De gehele top van de Nederlandse sarcoïdose experts was aanwezig, inclusief beide hoogleraren. En niet zonder reden, want zo’n ruim 100 mensen kwamen voor antwoorden op de meest prangende vragen: wat is sarcoïdose, hoe kom je er aan en wat kan er aan worden gedaan?

Een heldere start. Een van de 

Wat vind je van dit verhaal? Leuk om te weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

QR-code

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.