Zo ga ik met je privacy om...

Privacybeleid

Wie ben ik?

Ik, Rob van Jaarsveld namens vonjot.nl, gevestigd aan Elsenstraat 6a 5763AP Milheeze, ben verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Rob van Jaarsveld (vonjot.nl), Elsenstraat 6a, 5763AP Milheeze, tel. +31 6 5242 8346.

Persoonsgegevens die ik verwerk

Ik verwerk alleen je email adres als je jezelf aanmeldt als volger van mijn blogs. Social media plugins verwijzen rechtstreeks naar de persoonlijke accounts van de gebruiker zelf; ik sla hierbij geen gegevens van de gebruiker op. Indien je informatie opvraagt via deze website of een reactie onder een artikel wilt plaatsen worden de getoonde gegevens opgeslagen in de database en alleen gebruikt om te kunnen communiceren over de gevraagde info of reactie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Deze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over de kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via rob@vonjot.nl, dan verwijder ik deze informatie waar mogelijk.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Ik verwerk jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ik neem geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van vonjot.nl) tussen zit. Vonjot.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • WordPress en Elementor Pro, met relevante plugins welke hierdoor worden ondersteund.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ik verstrek geen gegevens uitsluitend aan derden, en doe dit alleen aan de bevoegde instanties als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ik gebruik functionele-, analytische- en trackingcookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit, omdat deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door vonjot.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou via de website heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar rob@vonjot.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw eigen privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek . Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via rob@vonjot.nl

Externe en third-party plugins

Bron: WordPress

  • Afbeeldingsresultaat voor wordpress logo

    WordPress is een online, open source platform dat fungeert als blogging tool en content management systeem (CMS). Het is één van de meest makkelijke en krachtige platformen die er zijn. In 2013 draaide al liefst 60 miljoen websites op WordPress, wat het tot het populairste platform op het internet maakt.

Bron: Elementor & Elementor Professional

  • ElementorAfbeeldingsresultaat voor elementor logo is een page builder voor WordPress met een drag en drop interface. Dit houdt in dat u met Elementor geavanceerde pagina’s voor uw website kunt maken, zonder een enkele regel code te schrijven. Elementor is erg populair en heeft dan ook al meer dan 1 miljoen actieve gebruikers binnen de WordPress repository.

Bron: Akismet

  • Afbeeldingsresultaat voor akismet logoWe verzamelen informatie over bezoekers die reageren op websites die onze Akismet anti-spam service gebruiken. De informatie die we verzamelen hangt af van hoe de gebruiker Akismet heeft ingesteld voor de site. Maar normaliter zit hier het IP adres van de reageerder, user agent, referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en deze reactie zelf) bij.

Bron: Jetpack door WordPress.com

  • Afbeeldingsresultaat voor jetpack logoBreng de mogelijkheden van de WordPress.com-cloud naar het zelfgehoste WordPress. Jetpack maakt het mogelijk je blog te verbinden met een WordPress.com-account om de uitgebreide mogelijkheden te gebruiken die normaal alleen beschikbaar zijn voor WordPress.com-gebruikers.

Bron: Smush

  • Afbeeldingsresultaat voor smush logoReduce image file sizes, improve performance and boost your SEO using the free free WPMU DEV WordPress Smush API.

Bron: Yoast SEO

  • Afbeeldingsresultaat voor yoast logoDe eerste echte alles-in-één SEO-oplossing voor WordPress, inclusief inhoudsanalyse per pagina, XML-sitemaps en veel meer.

Bron: WP-Optimize

  • WP-Optimize is a revolutionary, all-in-one plugin that cleans your database, compresses your images and caches your site.

    Our cache feature is built around the world’s fastest caching engine. This simple, popular and highly effective tool has everything you need to keep your website fast and thoroughly optimized!

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.