We zijn er… Deel 5

⏱ Leestijd: 5 minuten.

Oh ja, die schilder… Wat was dat nu weer? Pijnlijke situatie!

Deel 5.

3 maart 2016. Een dagje om maar snel te vergeten… Diezelfde week waren de schilders bij ons bezig de binnenboel aan te pakken (gang, trap, overloop en slaapkamer), inclusief deuren, kozijnen en plafonds. Dat krijg je als je het zelf allemaal niet meer kunt, en dus mensen moet inhuren. Nou ja, ieder zijn vak, en ook zij moeten brood op de plank hebben!

Ik zie ze nog bezig boven; ik zat in mijn kantoor boven aan het bureau, en zag dat ze wilden beginnen met de trapleuningen. “Stop even! Dan ga ik eerst even naar beneden klimmen…” Zo gezegd zo gedaan. Alleen…. Niet zoals ik het had gepland. Toen ik wakker werd lag ik half in de woonkamer een beetje wazig te liggen, handen en kop kapot, je raad het al: van de trap gefl****d….. Oops! Het resultaat van een lamme poot, het krachtverlies in mijn onderlijf en al het afdekmateriaal van de schilder. Tel erbij op dat ik de binnenbocht van de trap moest nemen (de smalle stukken van de treden), dan weet je het wel…

Kennelijk had ik een van de schilders vastgegrepen, want die had ik een stukje meegenomen, maar kon zich nog ergens aan vastgrijpen (hij had een flinke blauwe plek op zijn schouder). Hij was al 112 aan het bellen, want ik was echt buiten westen… Binnen 4 minuten stond de ambulance voor de deur; 2 flinke broeders kwamen mij even bekijken, zagen dat mijn rechter sleutelbeen wel in een hele rare hoek naar voren stond en ik een grote bult achter op mijn hoofd had. Dus voorzichtig op de brancard en met enige spoed af naar het ziekenhuis.

Afijn, lang verhaal kort: foto en $#@%^&; hechtingen eruit, want het begint een beetje te irriteren en te trekken. Alles ziet er prima uit; hoef niet meer terug te komen. En oh ja, die plaat laten we lekker zitten; cadeautje van de chirurg… duh!

Begin april 2016: nieuws uit Nieuwegein! Of ik me maar even bij mijn lokale longarts wil melden voor het uitvoeren van een polygrafisch 

Wat vind je van dit verhaal? Leuk om te weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

QR-code

Deze website gebruikt cookies. Door op OK te klikken ga je hiermee akkoord.